WordPress-verkkosivustot alihankintana mainostoimistoille ja graafisille suunnittelijoille

Valolink tarjoaa graafisille suunnittelijoille sekä mainostoimistoille WordPress-sivustojen sekä WooCommerce-verkkokauppojen teknistä toteutusta valmiiden ulkoasusuunnitelmien pohjalta, ja tarvittaessa meiltä saa myös korkealaatuista verkkosivustojen ulkoasujen ja graafisten ilmeiden suunnittelua. Pyrimme hyödyntämään valmiita komponentteja kustannustehokkuuden optimoinniksi, mutta emme laadusta tinkimällä. Meiltä onnistuu hyvin myös täysin räätälöidyt tekniset ratkaisut haastavampien toiminnallisuuksien toteutukseen.

Kotisivut yritykselle Valolink

Kustannustehokkuus

Valolinkillä pyritään koodaamaan pyörää uudelleen mahdollisimman vähän, vaan käytämme hyväksi todettuja teemoja sekä lisäosia, joilla toimitettu ulkoasu saadaan toteutettua korkealaatuiseksi verkkosivustoksi mahdollisimman kevyesti. Meillä on käytössä WordPressin asennustemplate, jossa on valmiina suurin osa tarvittavista lisäosista, jolloin aikaa menee vain itse ulkoasun toteutukseen.

Osaaminen

Meiltä onnistuu WordPressin sekä WooCommercen oletustoiminnallisuuksien laajentaminen niin front-endin kuin back-endin puolella, kuten kokonaan uusien lisäosien toteutukset, uudet sisältötyypit (custom post type), WordPressin REST-rajapinnan laajennokset ja tapauskohtaisesti integraatiot kolmannen osapuolen järjestelmiin.

Haasteellisemmat front-end komponentit tai toteutukset voidaan toteuttaa esim. Vue.js kirjaston päälle, ja kevyempää toteutusta vaativat ongelmat voimme ratkaista jQuery scripteillä.

Valolinkin rakentamat verkkosivustot hyödyntävät välimuistiratkaisuja ja latautuvat oletuksena hyvinkin nopeasti, mutta meiltä voi erikseen myös ostaa latausnopeuden optimoinnin viimeistenkin ryppyjen hiomista.

Ota yhteyttä

Avaan mielelläni toimintatapojamme tarkemmin puhelimessa tai sähköpostitse, ja selviin säveliin annan mielelläni suoraan tarjouksen. Laita alta viestiä tai soittele!

Jotta pystyisimme vastaamaan yrityksesi tarpeisiin mahdollisimman hyvin, kannattaa tarjouspyynnössä mennä jo hieman yksityiskohtiin:

  • Onko kyseessä verkkosivuston uusintaprojekti, vai lähdetäänkö tekemään kokonaan uutta sivustoa?
  • Löytyykö yrityksille jo graafista ilmettä, vai aloitetaanko projekti visuaalisen ilmeen suunnittelusta?
  • Onko projektilla tiukkoja aikatauluvaatimuksia?