Rakennamme nettisivut, joilla yrityksesi erottuu edukseen.

Toteutamme yrityksesi liiketoiminnalle räätälöidyt ja uniikit kotisivut, jotka vakuuttavat asiakkaanne. Suunnittelemme verkkosivuston yhteistyössä, mutta me kannamme vastuun siitä, että projekti etenee sujuvasti loppuun saakka.

Me olemme pitkäaikainen kumppani sivuston strategisesta suunnittelusta ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

Kotisivut yritykselle Operaria

Pitkäaikaisen asiakkaamme Operarian kotisivut

Meiltä löytyy tietotaito ja tahto toimittaa kotisivut, joista asiakkaasi vakuuttuvat.

Kokemus

Monta pitkää asiakkuutta ja yli 100 räätälöityä verkkosivuprojektia 7 vuoden ajalta.

Kustannustehokkuus

Pienen toimiston kevyt kustannusrakenne sekä osaava tiimi tuo rahalle enemmän vastinetta.

Pätevyys

Visuaalisesti vakuuttavien sekä teknisesti pätevien toteutuksien lisäksi meiltä saa myös sivuston strategista sparrausapua.

WordPress on syystä maailman suosituin tapa rakentaa verkkosivuja, mutta WordPressin kanssa voi mennä myös monella tapaa pieleen. Me tiedämme, kuinka sivut rakennetaan niin, että nettisivut latautuvat salamannopeasti ja pysyvät tietoturvallisina.

Usein moni kotisivuja toimittava taho kallistuu joko teknisesti päteviin tai visuaalisesti säväyttäviin sivustoihin toisen puolen jäädessä vähemmälle huomiolle. Me olemme kuitenkin ylpeitä siitä, että suunnittelemamme ulkoasut ovat samalla tasolla teknisen tekemisen kanssa. Vaikka visuaalisuus on tärkeää, se ei saa kuitenkaan mennä tärkeysjärjestyksessä selkeyden tai käytettävyyden edelle.

Moni päältä kaunis sivusto paljastuu nopeasti käytettävyydeltään kammottavaksi, jossa kukaan ei viihdy kauaa. Me huolehdimme siitä, nettisivuilla suunnistaminen on helppoa, yhteydenotto vaivatonta ja selaus selkeätä näytön ja laitteen koosta riippumatta.

Joskus nettisivut tarvitsevat liiketoimintaa tukeakseen erikoisempaa toiminnallisuutta, jolle ei löydykään sopivaa valmista lisäosaa. Meiltä onnistuu niin yksinkertaisemmat kuin haastavammatkin toiminnallisuudet irrallisina sivuille upotettavina komponentteina, olivat ne sitten hintalaskureita, tuotemuokkaimia tai chatbotteja.

Pienessä toimistossa ei kulu rahaa turhiin tapaamisiin ja byrokratiaan, vaan kaikki aika käytetään kotisivujen parissa. Me emme käytä aikaa myöskään pyörien uudelleen keksimiseen, vaan hyödynnämme aiemmissa projekteissa hyväksi havaitut ratkaisut, ja aloitamme projektit kehittämämme template-asennuksen päälle.

WordPressillä toteutettujen nettisivujen muokattavuus riippuu siitä kuinka sivusto on rakennettu, ja sivuston voi rakentaa hyvin monella eri tapaa. Meillä sivustot toteutetaan niin, että sivuja muokatakseen ei tarvitse tietotekniikan tutkintoa.

Yrityksen nettisivulla visuaalisuus, käytettävyys sekä sisältö ovat vain työkaluja tavoitteen saavuttamiselle, joka on yleensä myynnin kasvattaminen. Huolehdimme suunnitelusta saakka, että sivuston tavoite pysyy touhutessa kirkkaana mielessä ja on perimmäinen tekijä päätöksiä tehdessä.

Analytiikkojen ja integraatioiden asennukset ja lisäämiset eivät ole haastavia tai työläitä vaiheita, mutta näillä voi herkästi romuttaa sivuston latausnopeuden. Me asennamme analytiikat latautumaan laiskasti niin, että ne eivät pääse hidastamaan sivustoa.

Yrityksen kotisivut on myyjä, joka ei lomaile.

Yrityksen kotisivut ovat parhaimmillaan väsymätön myyjä, joka hankkii yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä tai tilauksia kellon ympäri, taukoja pitämättä. Tällaisen asiakasautomaatin luominen on kuitenkin haastavaa, sillä liukuhihnalla on liuta vaiheita, joiden kaikkien tulee toimia.

Verkkosivujen rakentaminen vaatii teknistä osaamista, visuaalisuuden ja käytettävyyden ymmärtämistä, ostopolun tuntemusta, projektinhallintaa sekä tarkistuslistoja. Toimiva asiakasautomaatti tarvitsee myös vierailijoita joita se voi kääntää asiakkaiksi, ja tätä varten täytyy olla myös ymmärrystä siitä, mistä ja kuinka liikennettä saadaan sivustolle.

Valolink on erikoistunut yritysten WordPress-verkkosivustojen ja -verkkokauppojen suunnitteluun ja tuotantoon järkevällä kustannusrakenteella.