Toimivat kotisivut tuovat enemmän myyntiä

Verkossa yrityksesi kotisivut ovat yrityksesi ensivaikutelma. Asiakkaillesi olet sitä, miltä vaikutat. Tämän ensivaikutelman antamiseen kannattaa panostaa, sillä kun mielikuva yrityksestäsi on muodostettu, on sen muuttaminen kovan työn takana.

Valolinkillä ajatellaan, että yrityksen kotisivut ovat pohjimmiltaan digitaalinen tapa monistaa ja jakaa yrityksen myyntiesitys mahdollisimman monelle potentiaaliselle asiakkaalle. Kotisivujen tarkoituksena on kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa. Valolinkillä sivusto pyritään rakentamaan nimenomaan tältä pohjalta, sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Pyydä tarjous

Mistä rakentuvat toimivat yrityksen kotisivut?

Yritysten verkkosivujen haasteellisuus löytyy siitä, että verkkosivujen kokonaisuus on niin laaja. Verkkosivujen toimivuus voidaan jakaa sivuston tekniseen toimivuuteen, visuaaliseen toimivuuteen ja käytettävyyteen, sekä myynnilliseen toimivuuteen, jotka ovat kaikki itsessään laajoja kokonaisuuksia. Verkkosivut toimivana osana asiakashankintaa tarvitsevat myös liikennettä verkkosivuille, joka täytyy ottaa huomioon sivuja suunniteltaessa ja rakentaessa.

Toimivan verkkosivuston kaavan yritykselle voi yksinkertaistaa harhaanjohtavan lyhyeksi:

  1. Rakenna sivusto
  2. Hanki liikennettä
  3. Käännä liikenne asiakkaiksi

Liikenteen tulee olla relevanttia. On parempi saada vähemmän laadukasta liikennettä kuin enemmän liikennettä, joka ei ole asiakasmateriaalia. Liikenteen saaminen sivuille on puoli voittoa, ja toinen puoli on saada näistä vierailijoista uusia asiakkaita. Tätä varten on vakuutettava asiakas hyödyistä, luotettavuudesta, laadusta ja poistettava kaikki turha riskin tunne, sekä tehtävä seuraavasta askeleesta mahdollisimman helppo, oli se sitten yhteydenotto, tarjouspyyntö tai tilaus.

Parhaimmillaan verkkosivut tuovat tasaisen virran tarjouspyyntöjä tai tilauksia, ja laskevat myynnin kustannuksia merkittävästi. Alasta riippuen kilpailu voi kuitenkin olla kovaa, jossa voittajat vievät karhun osan liikevaihdosta, ja jossa ala-arvoisilla sivuilla ei pääse palkintosijoille.

“Otin Valolinkiin yhteyttä suosituksen kautta. Alusta saakka koin olevani varmoissa ja osaavissa käsissä. Verkkokauppa- ja verkkosivuprojekti toteutettiin ammattitaidolla ja lopputulos oli hyvin toimiva ja visuaalinen sivusto. Isot kiitokset loistavasta työstä Reima, Saara ja Petteri.”

Tuula Solmela, Hautaustoimisto Kaarna

“Tarvitsimme aikanaan (2018) uudet nettisivut yhden keskinkertaisesti menneen nettisivuprojektin perään. Löysimme Valolinkin suosituksen kautta ja teimme nopeasti tilauksen Houmin nettisivujen uudelleenrakentamisesta. Projekti vietiin parissa viikossa maaliin ja pääsimme rakentamaan rauhassa liiketoimintaamme hyvän kivijalan päälle.

Ensimmäisen projektin jälkeen kaikki on sujunut aina todella mallikkaasti ja sivumme keräävät jatkuvasti kiitoksia asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Valolinkin palvelu on nopeaa ja ketterää ja aina kun jättää toimeksiannon voi luottaa siihen, että lopputulos on kaiken kaikkiaan laadukas.”

Matti Hartikainen, Houmi

“Silloin kun saa ulkopuolisilta kehuja sivujen fiiliksestä ja toimivuudesta, tietää valinneensa tekijän oikein.”

Kultaseppämestari Mika Tarkkanen, Kultaseppä Tarkkanen

“Kaikki kotisivuprojektit ovat onnistuneet uskomattoman tehokkaasti ja sivuja on todella helppo muokata sekä päivittää. 6/5!”

Miksi WordPress kotisivut sopivat yrityksille?

Valolinkillä kaikki verkkosivustot toteutetaan WordPress sisällönhallinta­järjestelmän pohjalle. Yritykselle WordPress kotisivut sopivat mainiosti, sillä sivuston sisällön hallinta onnistuu helposti yrityksen työntekijöiltä eikä vaadi erityistä osaamista. WordPress taipuu myös moneen tarkoitukseen ja tyyliin, jolloin saat juuri omannäköiset ja tarkoitukseesi sopivat kotisivut yrityksellesi.

Kaikista internetsivuista jopa 28 % käyttää WordPressiä, harrastajista aina suurimpiin uutissivuistoihin ja yrityksiin. WordPress ei turhaan ole suosittu, sillä sitä on helppo käyttää, helppo mukauttaa ja taivuttaa eri tarkoituksiin. WordPress itsessään on ilmainen, ja sen jatkuva kehitys takaa siitä järkevän valinnan myös tulevaisuuden suhteen.

Yksilölliset, yrityksesi tarpeisiin rakennetut kotisivut

Yrityksiä on moneen lähtöön ja tarkoitukseen, eivätkä valmiit verkkosivupohjat täytä kaikenlaisten yritysten vaatimuksia verkkosivuista ja niiden sisällöstä.  Kun verkkosivut tehdään yritykselle, on niiden ainoa tarkoitus lähtökohtaisesti auttaa yritystä liiketoiminnassaan. Kotisivuista voi olla yritykselle monenlaista hyötyä, mutta useimmiten verkkosivujen tärkein rooli liittyy markkinointiin, asiakashankintaan sekä myyntiin. Kotisivujen tulisi myös heijastaa yrityksen brändiä, ja olla yhtenäinen yrityksen muun viestinnän kanssa.

Valolink rakentaa aina verkkosivut juuri kyseessä olevan yrityksen tarpeita vastaaviksi, toimivuudesta, visuaalisuudesta ja helposta muokattavuudesta tinkimättä. On kaikkien edun mukaista, että kotisivut ovat helposti ymmärrettävissä niin asiakkaille, hakukoneille, kuin sivuille päivityksiä tekevälle henkilölle.

Hyvä käytettävyys laitteesta riippumatta

Kuten nykypäivään kuuluu, kaikki toteuttamamme verkkosivustot ovat aina responsiivisia, eli ne toimivat myös pienemmissä näytöissä, kuten puhelimissa ja tableteissa. Usein yrityksesi asiakkaista jopa yli puolet vierailee verkkosivuillasi älypuhelimella tai tabletilla, joten sivuston toiminta on tärkeä suunnitella yhtä paljon kännyköille kuin tietokoneillekin. Responsiivisuus ei tarkoita vain sitä, että teksti on tarpeeksi suurta luettavaksi puhelimen näytöltä, vaan myös sitä, että koko sivuston käytettävyys on yhtä hyvällä tasolla kuin suuremmillakin näytöillä. 

WooCommerce muuntaa WordPress verkkosivustasi toimivan ja kauniin verkkokaupan, saumattomasti

WooCommerce on verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu luotettavan WordPress ohjelmiston päälle. WooCommerce-pohjalle on rakennettu yli 28% kaikista verkkokaupoista, joka on enemmän kuin mikään muu verkkokauppaohjelmisto on saavuttanut.

Kuten WordPress, WooCommerce on helppokäyttöinen ja muokattavissa lähes rajattomasti. Lukuisten valmiiden teemojen ja lisäosien avulla saat luotua juuri yrityksesi näköisen verkkokaupan, jota on kuitenkin helppo ylläpitää. Tuotteiden hallinnointi ja muokkaus on tehty yksinkertaiseksi, jolloin verkkokaupan ylläpito ei vaadi käyttäjältä erityistä osaamista.

Valolinkin tekemät verkkosivut löytyvät esimerkiksi näiltä yrityksiltä:

OTA YHTEYTTÄ

Kirjoita alle verkkosivutarpeistasi, niin palaamme asiaan tuota pikaa, arkipäivisin saman päivän aikana tai viimeistään 24 tunnin sisällä.