Yrityksen verkkosivusto on myyjä, joka ei lomaile.

Yrityksen kotisivut ovat parhaimmillaan väsymätön myyjä, joka hankkii yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä tai tilauksia kellon ympäri, taukoja pitämättä. Tällaisen asiakasautomaatin luominen on kuitenkin haastavaa, sillä liukuhihnalla on liuta vaiheita, joiden kaikkien tulee toimia.

Verkkosivujen rakentaminen vaatii teknistä osaamista, visuaalisuuden ja käytettävyyden ymmärtämistä, ostopolun tuntemusta, projektinhallintaa sekä tarkistuslistoja. Toimiva asiakasautomaatti tarvitsee myös vierailijoita joita se voi kääntää asiakkaiksi, ja tätä varten täytyy olla myös ymmärrystä siitä, mistä ja kuinka liikennettä saadaan sivustolle.

Valolink on erikoistunut yritysten WordPress-verkkosivustojen ja -verkkokauppojen suunnitteluun ja tuotantoon järkevällä kustannusrakenteella.

Kotisivut yritykselle rakennetaan Valolinkin tiloissa Vallilassa

Mistä rakentuvat toimivat yrityksen kotisivut?

Vaikka kotisivut kokonaisuutena koostuvat monesta haastavasta alakokonaisuudesta, voi toimivan verkkosivuston kaavan yksinkertaistaa harjaanjohtavan ytimekkääksi:

  1. Hanki sivustolle oikeanlaista liikennettä
  2. Innosta vierailijat tutustumaan sivustoon tarkemmin
  3. Vakuuta vierailijat ottamaan yhteyttä

Ihannetapauksessa sivujen liikenne koostuu pääasiassa potentiaalisista asiakkaista. Hankittaessa sivuille vierailijoita kannattaa yleensä panostaa mieluummin laatuun kuin määrään. Liikenteen saaminen sivuille on puoli voittoa, ja toinen puoli on saada mahdollisimman monesta vierailijasta uusi asiakas. Tätä varten on vakuutettava asiakas tarjoamasi palvelun tarpeellisuudesta, sen hyödyistä, luotettavuudesta ja laadusta sekä poistettava kaikki turha riskin tunne, jotta seuraava askel on mahdollisimman helppo, oli se sitten yhteydenotto, tarjouspyyntö tai tilaus.

Parhaimmillaan verkkosivut tuovat tasaisen virran tarjouspyyntöjä tai tilauksia, ja laskevat myynnin kustannuksia merkittävästi. Alasta riippuen kilpailu voi kuitenkin olla kovaa, jossa voittajat vievät karhunosan liikevaihdosta, ja jossa ala-arvoisilla sivuilla ei pääse palkintosijoille.

Kuinka yrityksesi kotisivuprojekti etenee?

1.

Aloitustapaaminen

2.

Ulkoasun ja rakenteen suunnittelu

3.

Vedokset

4.

Tuotanto ja testaus

5.

Julkaisu ja optimointi

6.

Ylläpito ja jatkokehitys

”Otin Valolinkiin yhteyttä suosituksen kautta. Alusta saakka koin olevani varmoissa ja osaavissa käsissä. Verkkokauppa- ja verkkosivuprojekti toteutettiin ammattitaidolla ja lopputulos oli hyvin toimiva ja visuaalinen sivusto. Isot kiitokset loistavasta työstä Reima, Saara ja Petteri.”

Tuula Solmela, Hautaustoimisto Kaarna

”Tarvitsimme aikanaan (2018) uudet nettisivut yhden keskinkertaisesti menneen nettisivuprojektin perään. Löysimme Valolinkin suosituksen kautta ja teimme nopeasti tilauksen Houmin nettisivujen uudelleenrakentamisesta. Projekti vietiin parissa viikossa maaliin ja pääsimme rakentamaan rauhassa liiketoimintaamme hyvän kivijalan päälle.

Ensimmäisen projektin jälkeen kaikki on sujunut aina todella mallikkaasti ja sivumme keräävät jatkuvasti kiitoksia asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Valolinkin palvelu on nopeaa ja ketterää ja aina kun jättää toimeksiannon voi luottaa siihen, että lopputulos on kaiken kaikkiaan laadukas.”

Matti Hartikainen, Houmi

”Verkkosivuprojekti toteutettiin ammattitaidolla ja lopputulos oli selkeä, visuaalisesti juuri sellainen mitä halusin ja toimiva. Olen saanut paljon kehuja ulkopuolisilta sivujen ulkonäöstä ja toimivuudesta. Silloin tietää valinneensa juuri oikean tekijän, kun sivut puhuttelevat katsojaa.”

Satu Isokuortti, Future Mind

”Kaikki kotisivuprojektit ovat onnistuneet uskomattoman tehokkaasti ja sivuja on todella helppo muokata sekä päivittää. 6/5!”

”Valolinkin Reiman ja Saaran kanssa oli mukavaa ja joustavaa asioida ja sivustoa tehdessä keskusteltiin ja kuunneltiin toiveitani. Kotisivusta tuli minusta kaunis ja tarkoituksenmukainen.”

Johanna Venho, kirjailija, johannavenho.fi

Miksi WordPress-kotisivut sopivat yrityksille?

Valolinkillä kaikki verkkosivustot toteutetaan WordPress-sisällönhallinta­järjestelmän pohjalle. Yritykselle WordPress-kotisivut sopivat mainiosti, sillä sivuston sisällönhallinta onnistuu helposti yrityksen työntekijöiltä eikä vaadi erityistä osaamista. WordPress taipuu myös moneen tarkoitukseen ja tyyliin, jolloin saat juuri omannäköiset ja tarkoitukseesi sopivat kotisivut yrityksellesi.

Kaikista internetsivuista jopa 28 % käyttää WordPressiä, harrastajista aina suurimpiin uutissivuistoihin ja yrityksiin. WordPress ei turhaan ole suosittu, sillä sitä on helppo käyttää, helppo mukauttaa ja taivuttaa eri tarkoituksiin. WordPress itsessään on ilmainen, ja sen jatkuva kehitys takaa siitä järkevän valinnan myös tulevaisuuden suhteen.

Nettisivuja suunnitellaan yritykselle

Yksilölliset, yrityksesi tarpeisiin rakennetut kotisivut

Yrityksiä on moneen lähtöön ja tarkoitukseen, eivätkä valmiit verkkosivupohjat täytä kaikenlaisten yritysten vaatimuksia verkkosivuista ja niiden sisällöstä.  Kun verkkosivut tehdään yritykselle, on niiden ainoa tarkoitus lähtökohtaisesti auttaa yritystä liiketoiminnassaan. Kotisivuista voi olla yritykselle monenlaista hyötyä, mutta useimmiten verkkosivujen tärkein rooli liittyy markkinointiin, asiakashankintaan sekä myyntiin. Kotisivujen tulisi myös heijastaa yrityksen brändiä, ja olla yhtenäinen yrityksen muun viestinnän kanssa.

Valolink rakentaa aina verkkosivut juuri kyseessä olevan yrityksen tarpeita vastaaviksi, toimivuudesta, visuaalisuudesta ja helposta muokattavuudesta tinkimättä. On kaikkien edun mukaista, että kotisivut ovat helposti ymmärrettävissä niin asiakkaille, hakukoneille kuin sivuille päivityksiä tekevälle henkilölle.

Hyvä käytettävyys laitteesta riippumatta

Kuten nykypäivään kuuluu, kaikki toteuttamamme verkkosivustot ovat aina responsiivisia, eli ne toimivat myös pienemmissä näytöissä, kuten puhelimissa ja tableteissa. Usein yrityksesi asiakkaista jopa yli puolet vierailee verkkosivuillasi älypuhelimella tai tabletilla, joten sivuston toiminta on tärkeä suunnitella yhtä paljon kännyköille kuin tietokoneillekin. Responsiivisuus ei tarkoita vain sitä, että teksti on tarpeeksi suurta luettavaksi puhelimen näytöltä, vaan myös sitä, että koko sivuston käytettävyys on yhtä hyvällä tasolla kuin suuremmillakin näytöillä. 

Tältä näyttää yrityksen kotisivujen rakennus

WooCommerce muuntaa WordPress-verkkosivustasi toimivan ja kauniin verkkokaupan, saumattomasti

WooCommerce on verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu luotettavan WordPress-ohjelmiston päälle. WooCommerce-pohjalle on rakennettu yli 28% kaikista verkkokaupoista, joka on enemmän kuin mikään muu verkkokauppaohjelmisto on saavuttanut.

Kuten WordPress, WooCommerce on helppokäyttöinen ja muokattavissa lähes rajattomasti. Lukuisten valmiiden teemojen ja lisäosien avulla saat luotua juuri yrityksesi näköisen verkkokaupan, jota on kuitenkin helppo ylläpitää. Tuotteiden hallinnointi ja muokkaus on tehty yksinkertaiseksi, jolloin verkkokaupan ylläpito ei vaadi käyttäjältä erityistä osaamista.

Valolinkin tekemät verkkosivut löytyvät esimerkiksi näiltä yrityksiltä:

Yrityksiä, joille Valolink on rakentanut verkkosivutYrityksiä, joille Valolink on rakentanut verkkosivut

Paranna sivustosi käytettävyyttä interaktiivisella chatbotilla

Valolink voi tehdä sivuillesi myös chatbotin, joka muokataan yrityksesi tarpeiden mukaan. Chatbot auttaa verkkosivustosi kävijöitä löytämään vastaukset kysymyksiinsä, tuo interaktiivista markkinointia sivustollesi ja kerää liidejä puolestasi. Siirry alla olevasta napista testaamaan Valolinkin chatbottia!

Testaa chatbottia
Kotisivut yritykselle Valolink

Valolinkin uusimmat referenssit:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Projektien hinnat ovat tapauskohtaisia, ja jokaisen projektin työaika-arvio lasketaan verkkosivuston tarpeiden pohjalta. Verkkosivustojen tarpeet vaihtelevat yhtä paljon kuin asiakkaammekin, ja suunnittelemme sekä toteutamme verkkosivustot aina asiakkaamme tarpeisiin. Määrittelemme verkkosivuston tarpeet yhdessä kysymyksien sekä keskustelun avulla, ja teemme teille tarjouksen tarvekartoituksen pohjalta. Edullisimmat verkkosivuprojektimme ovat 2500 € + Alv. Jätä viesti lomakkeella alta tai laita sähköpostia osoitteeseen reima.kokko@valolink.fi, niin saat tarkemman tarjouksen uusista sivuista. Jos haluat nopean arvion projektin hinnasta, niin voit soittaa 0443264445 suoraan Reimalle!

Valolinkin tyypillinen verkkosivuprojekti kestää noin 6 viikkoa, ja mutta haastavammat projektit vievät helposti pidempään. Myös asiakkaan aikatauluilla on suuri merkitys – projektin tapaamisten siirtyminen asiakkaan aikataulujen vuoksi tai sisältöjen odottelu asiakkaalta viivästyttää projektia. Sivustolle mahdollisesti räätälöivät toiminnallisuudet yleensä pidentävät myös projektin kestoa.

Kyllä voit, saat täydet oikeudet WordPressin hallintapaneeliin, josta voit muokata sivustoasi käytännössä rajattomasti. Muokkauksen vaatima osaamistaso riippuu muokattavasta asiasta – puhelinnumeron vaihto on helppoa, uuden alasivun luonti taas on jo edistyneempää muokkausta. Voit ottaa halutessasi koko sivuston haltuusi, jättää pienimmätkin muutokset meidän tehtäväksi, tai mennä jostain siltä väliltä. Meille voi jättää asiakaspalvelupyyntöjä osoitteeseen asiakaspalvelu@valolink.fi, ja teemme pyynnöt tuntiveloituksella. Merkkaamme työt ylös 15 min tarkkuudella. Voit myös ostaa meiltä tuntiveloituksella yksilöidyn koulutuksen sivuston hallintaan.

Verkkolaskun tai pdf-laskun lisäksi voit maksaa myös alla olevilla maksutavoilla:

Valolinkin maksutavat

Ehdottomasti! Mobiiliresponsiivisuus on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan, ja Valolinkin rakentamat verkkosivut ovat oletuksena aina helposti selattavia ja toimivia pienemmilläkin laitteilla.

Lähtökohtaisesti asiakas toimittaa sisällön – tällöin se tulee toimialan ammattilaisen suusta. Tarvittaessa tiimimme kuitenkin auttaa sisällön luomisessa tai siistimisessä tuntiveloituksemme mukaan.

Valolinkillä lähtökohtana on käyttää kaikissa verkkosivuprojekteissa WordPressiä. WordPress on alustana yli 40 % kaikissa maailman sivuissa, ja joustavuutensa ansiosta se sopii sekä yksinkertaisiin ja ytimekkäisiin että laajasti eri toiminnallisuuksien avulla kustomoituihin verkkosivuihin. Meillä on kokemusta kummastakin ääripäästä usean eri toimialan parissa. WordPress ei rajaa ulos muiden teknologioiden käyttöä, ja tarvittaessa toteutamme itsenäisiä ja monimutkaisempaa toiminnallisuutta vaativia komponentteja esimerkiksi Vue.js teknologialla.

Ei tarvitse! Etätapaamiset onnistuvat myös erinomaisesti, sillä usein palavereissä käydään läpi paljon asioita suoraan näytöltä.

Autamme mielellämme myös projektin päättymisen jälkeen. Meidät saat aina kiinni puhelimitse sekä sähköpostilla. Vaalimme pitkiä asiakassuhteita, ja haluamme jatkossakin olla mukana kehittämässä sivujanne.

Ehdottomasti. Uusien yritysten verkkosivuprojektit eroavat vakiintuneiden yritysten projekteista, ja meillä on paljon myös näistä kokemusta. Usein uusien yritysten kanssa voidaan mennä syvällekin uuden liiketoiminnan ytimeen, koska liiketoiminta hakee vielä muotoaan. On tärkeää, että projekti saadaan vedettyä ketterästi läpi, jotta uusille yrityksille tyypillisiin suunnanmuutoksiin voidaan mukautua lennosta. Uusien yritysten kanssa olemme innolla mukana tukemassa muun muassa uuden brändin ja verkkostrategian luomisessa.

Soita tai laita viestiä Reimalle! Oli teillä sitten lähes tyhjä taulu tai jo valmis aihio verkkosivujanne varten, meillä on kokemuksen tuomaa näkemystä toimiviin ratkaisuihin. Tartumme mielellämme erilaisiin projekteihin ja haasteisiin.

Hakukoneoptimointi kattaa alleen useita erinäisiä toimenpiteitä, joista verkkosivujen tekninen optimointi on yksi osa. Valolinkin tekemät sivut toteutetaan Googlen teknisten mieltymysten mukaan. Yleisesti ottaen hakukoneissa pärjääminen riippuu tekstisisällön määrästä ja laadusta, hakusanojen kilpailutilanteesta, domainin ja verkkosivun iästä, ulkoisten sivustojen linkkien määrästä, sekä monesta muusta tekijästä. Myös sillä on merkitystä, kuinka paljon ihmiset klikkailevat optimoitavan sivuston hakutulosta muiden tuloksien joukosta, ja kuinka pitkään he sivuilla viipyvät. Juttelemme hakukoneoptimoinnista mielellämme lisää!

Paljonkin. Palautteesi ja panoksesi on tärkeää suunnitteluvaiheessa. Tutustumme huolella liiketoimintaasi, kuuntelemme toiveitasi, ja käymme yhdessä läpi esimerkkisivustoja jotta saamme muodostettua yhteisen näkemyksen ulkoasun tavoitteista. Verkkosivun tyylin, rakenteen ja toimivuuden on tarkoitus olla mahdollisimman toimiva kokonaisuus yrityksesi liiketoiminnalle.

Me emme tarjoa hostingpalvelua, vaan keskitymme sivustojen rakentamiseen, ja jätämme hostingpalvelut niihin erikoistuville yrityksille. Voimme kuitenkin suositella hyväksi todettuja suomalaisia WordPress-sivuille sopivia hostingpalveluntarjoajia, ja verkkosivuston julkaisu asiakkaan hostingpalveluun kuuluu verkkosivuprojektin hintaan. Etuna tässä on se, että verkkosivusto ja webhotelli ovat asiakkaan nimissä sekä hallussa.

Ota yhteyttä

Reima Kokko Valolink Oy

Reima Kokko

Asiakkuudet ja konsultoinnit

reima.kokko@valolink.fi
0443264445

Soita suoraan Reimalle, tai pistä viestiä alta verkkosivutarpeistasi, niin palaamme asiaan tuota pikaa, arkipäivisin saman päivän aikana tai viimeistään 24 tunnin sisällä. Voit myös jättää soittopyynnön, juttelemme aina mielellämme verkkosivuasioista!

Tarjouspyyntövaiheessa ei tarvitse vielä tietää tarkkaan, mitkä ovat tulevan sivuston yksityiskohdat, mutta lähtökohtia kannattaa kuitenkin avata:

  • Kerro hieman yleistietoja yrityksestä – mitä myydään, ja minkälainen on yrityksen kohdeyleisö?
  • Onko tulevaa verkkosivua jo suunniteltu, vai lähdetäänkö ihan alusta liikkeelle?
  • Onko kyseessä verkkosivuston uusintaprojekti, vai lähdetäänkö tekemään kokonaan uutta sivustoa?
  • Onko tarkoituksena luoda tai päivittää myös yrityksen logoa tai brändiä?
  • Onko projektilla hoppu vai löysempi aikataulu?