Verkkokaupallasi ei ole aukioloaikoja

Verkkokauppojen osuus markkinoilla kasvaa päivä päivältä, ja yhä useamman palvelun tarjonta siirtyy myös verkkoon. Verkossa yrityksesi on kenen vain tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Varmista että sinunkin tarjontasi löytää nämä asiakkaat.

Verkkokaupan rakentaminen vaatii teknistä osaamista, aika paljon tekstin kirjoittamista, kuvia, ostopolun tuntemista ja projektinhallintaa. Mutta kun tämän kerran puskee läpi, on mahdollisuudet rajattomat. Ja hyviä uutisia – meiltä löytyy tekninen osaaminen, kuvaustaito, ostopolun tuntemus ja paljon kokemusta verkkosivuprojektien hallinnasta. Teiltä löytyy paremmin tieto tarjonnastanne, oli ne sitten tuotteita tai palveluita, joten me annamme teidän kirjottaa tuotekuvaukset.

Meiltä saat myös räätälöityjä palveluita verkkokauppaasi, kuten tuotepakettien valitsimia tai kustomoituja värivalitsimia.

Kotisivut yritykselle rakennetaan Valolinkin tiloissa Vallilassa

Mistä rakentuu toimiva verkkokauppa?

Asiaa auttaa paljon jos yrityksellänne on jo olemassa olevat verkkosivut. Erityisen paljon asiaa auttaa jos sivut ovat jo WordPress-sisällönhallintajärjestelmän pohjaan tehdyt, sillä WooCommerce-lisäosa lisää verkkokauppaominaisuuden sivullesi hetkessä. Jos teillä ei ole vielä verkkosivuja, tai haluaisitte uudistaa verkkokaupan yhteydessä muutkin verkkosivunne, me autamme! Jättäkää yhteydenottopyyntö alhaalta, niin päästään juttelemaan mahdollisista projekteista!

Verkkokaupan toiseksi tärkein osuus, eli itse myytävät tuotteet ja palvelut, on hyvä kuvata mahdollisimman tarkasti sivuille kuvin ja kirjoitetuilla kuvauksilla. Tuotekuvien tulisi olla selkeitä ja sopivan yksinkertaisia – kiinnitä huomio tuotteeseen ja esittele se todellisessa ulkoasussaan. Kirjoitetulla kuvauksella pääset luomaan mielikuvia tuotteista tai palveluista, kertomaan tuotteen tarinan, palvelun sisällön tai mitä muuta yrityksesi haluaakin viestiä. Parasta verkkokaupassa on, että alkuun pääsee jo pienellä valikoimalla, ja kaupan voi avata vaikka vain yhden tuotteen voimin. Tai sitten voit heti lisätä sivukaupalla tavaraa. Tuotteiden lisääminen on viimeistään muutaman yrityksen jälkeen helppo homma.

Tärkein asia verkkokaupallesi on tietysti asiakkaat. Verkossa asiakkaita ei houkutella näyteikkunoiden avulla, vaan usein hakukoneet ja mainokset ohjaavat potentiaalisia asiakkaita yrityksesi verkkokauppaan. Meillä kaikki verkkorakentaminen pyritään tekemään niin hakukoneystävällisesti kuin mahdollista, eivätkä verkkokaupat ole mikään poikkeus. Verkkokaupoissa voit mainostaa itse koko kauppaa, yksittäisiä tuotekategorioita tai tuotteita.

Hyvä käytettävyys laitteesta riippumatta

Kuten nykypäivään kuuluu, kaikki toteuttamamme verkkosivusto, myös verkkokaupat ovat aina responsiivisia, eli ne toimivat myös pienemmissä näytöissä, kuten puhelimissa ja tableteissa. Usein yrityksesi asiakkaista jopa yli puolet vierailee verkkosivuillasi älypuhelimella tai tabletilla, joten sivuston toiminta on tärkeä suunnitella yhtä paljon kännyköille kuin tietokoneillekin. Responsiivisuus ei tarkoita vain sitä, että teksti on tarpeeksi suurta luettavaksi puhelimen näytöltä, vaan myös sitä, että koko sivuston käytettävyys on yhtä hyvällä tasolla kuin suuremmillakin näytöillä, eikä visuaalinen ulkoasu kärsi.

verkkokauppa-valolink

WooCommerce on paljon käytetty verkkosivupohja, jonka suosio perustuu helppokäyttöisyyteen

WooCommerce on verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu luotettavan WordPress-ohjelmiston päälle. WooCommerce on todella suosittu pohja, ja helppokäyttöinen myös uusille käyttäjille. WooCommercea on mahdollista muokata juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaiseksi, lukuisten lisäosien avulla. Erilaiset maksutapojen lisäykset käyvät nekin helposti.

Paranna sivustosi käytettävyyttä interaktiivisella chatbotilla

Valolink voi tehdä sivuillesi myös chatbotin, joka muokataan yrityksesi tarpeiden mukaan. Chatbot auttaa verkkosivustosi kävijöitä löytämään vastaukset kysymyksiinsä, tuo interaktiivista markkinointia sivustollesi ja kerää liidejä puolestasi. Siirry alla olevasta napista testaamaan Valolinkin chatbottia!

Kotisivut yritykselle Valolink