Valolink Oy

Valolinkin toiminta käynnistyi vuoden 2015 alussa, kun Lappeenrannassa yliopistoaikana perustettu Reima Kokko Photography toiminimi vaihtoi nimensä Valolinkiksi. Valolinkin liiketoiminta-ajatuksena alkumetreillä oli keskittyä pelkästään yritysvalokuvaukseen, mutta jo ensimmäisen varsinaisen asiakkaan kohdalla palvelu ajautui laajenemaan verkkosivuihin, ja nyt verkkosivuprojekteja on takana satoja viimeisen 7 vuoden ajalta. Toiminimi vaihtui nykyiseksi Valolink Oy:ksi lokakuussa 2018.

Nykyään Valolinkin toiminta painottuu enemmän verkkosivutuotantoon ja -kehitykseen, mutta valokuvauskin on vahvasti toiminnassa mukana. Valolinkin valokuvaus- ja verkkosivupalvelut täydentävät toisiaan: yhdessä ne ovat enemmän kuin osiensa summa. Kun valokuvat kuvataan verkkosivut mielessä, saadaan aikaiseksi parasta mahdollista rakennusainetta vakuuttaville ja visuaalisille verkkosivuille.

Toimisto ja studiotila

Valolinkillä on Nilsiänkadulla studiotila valokuvausta varten sekä työtilat verkkosivutuotannolle.  Vuoden 2017 alussa Valolink otti merkittävän kasvuaskeleen palkkaamalla ensimmäinen harjoittelijansa. Petteri suoritti harjoittelun verkkosivutuotannon parissa, jonka jälkeen Petteri on rakentanut verkkosivustoja varsinaisena työntekijänä. Pian Petterin jälkeen Valolinkin rivejä vahvistamaan tuli myös verkkosivustojen suunnitteluun keskittyvä Saara.

Yrittäjä

Valolinkin perustaja ja omistaja on Reima Kokko, perheenisä, kone­tekniikan diplomi-insinööri sekä yrittäjä. Valo­kuvauksen itse­oppineisuuden oppi­määrä vastaa vähin­täänkin insinööri­tutkinnon laajuuttta, ja kokemusta valokuvauksesta on jo yli kymmenen vuoden ajalta. Verkkosivujen tuotannossa teknisestä koulutuksesta on paljon hyötyä, vaikka verkkosivutuotannon aihekokonaisuus myöskin on hyvin pitkälle itseopittua. Valokuvauksessa ja verkkosivujen tuotannossa pääsevät molemmissa esiin sekä tekninen että visuaalinen puoli, jonka vuoksi molemmat ovat palkitsevaa ja luontevaa tekemistä.

Reima Kokko, valokuvaaja ja verkkosivutuottaja, Valolink Oy

Valolink tekee parempia ensivaikutelmia.

Tehtävä

Valolinkin tehtävänä on rakentaa Valolinkin asiakkalle paras mahdollinen ensivaikutelma verkkosivujen ja valokuvauksen keinoin.

Tavoite

Valolinkin tavoite on olla suunnannäyttäjä ja edelläkävijä digitaalisten ensivaikutelmien luomisessa.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä meille viestiä, jos haluat tarjouksen tai jos sinulla on jotain kysyttävää valokuvauksesta tai verkkosivuista. Vastaamme tuota pikaa.