Valolink Oy

Valolinkin toiminta käynnistyi vuoden 2015 alussa, kun Lappeenrannassa yliopistoaikana perustettu Reima Kokko Photography toiminimi vaihtoi nimensä Valolinkiksi. Valolinkin liiketoiminta-ajatuksena alkumetreillä oli keskittyä pelkästään yritysvalokuvaukseen, mutta jo ensimmäisen varsinaisen asiakkaan kohdalla palvelu ajautui laajenemaan verkkosivuihin, ja nyt verkkosivuprojekteja on takana satoja viimeisen 7 vuoden ajalta. Toiminimi vaihtui nykyiseksi Valolink Oy:ksi lokakuussa 2018.

Nykyään Valolinkin toiminta keskittyy täysin verkkosivutuotantoon ja -kehitykseen, mutta valokuvauskin on vielä toiminnassa mukana. Parhaimmillaan  Valolinkin valokuvaus- ja verkkosivupalvelut täydentävät toisiaan: yhdessä ne ovat enemmän kuin osiensa summa. Kun valokuvaaja rakentaa työkseen verkkosivuja, tulee valokuvista varmasti verkkosivuston tarpeisiin toimivia.

Reima Kokko, valokuvaaja ja verkkosivutuottaja, Valolink Oy

Toimisto ja studiotila

Valolinkillä on Nilsiänkadulla studiotila valokuvausta varten sekä työtilat verkkosivutuotannolle.  Vuoden 2017 alussa Valolink otti merkittävän kasvuaskeleen palkkaamalla ensimmäinen harjoittelijansa. Petteri suoritti harjoittelun verkkosivutuotannon parissa, jonka jälkeen Petteri on rakentanut verkkosivustoja varsinaisena työntekijänä. Petterin lisäksi Valolinkillä on ollut vuosien varrella muitakin työntekijöitä.

Yrittäjä

Valolinkin perustaja ja omistaja on Reima Kokko, aviopuoliso, perheenisä, kone­tekniikan diplomi-insinööri sekä yrittäjä. Verkkosivustojen ja valokuvauksen itse­oppineisuuden oppi­määrä vastaa vähin­täänkin insinööri­tutkinnon laajuuttta, ja kokemusta verkkosivuprojekteista on jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Valokuvauksessa ja verkkosivujen tuotannossa pääsevät molemmissa esiin sekä tekninen että visuaalinen puoli, jonka vuoksi molemmat ovat palkitsevaa ja luontevaa tekemistä. Eniten motivaatiota päivittäiseen työarkeen tuo kuitenkin asiakkaiden positiivinen palaute projektien päätteeksi, sekä mahdollisuus auttaa asiakkaita heidän liikentoimintojensa kehittämisessä.

OTA YHTEYTTÄ

Reima Kokko Valolink Oy

Reima Kokko

Asiakkuudet ja konsultoinnit

reima.kokko@valolink.fi
0443264445

Mikäli kiinnostus heräsi tai sinulla on mitään kysyttävää, niin pistä alta viestiä tai soittele suoraan Reimalle! Vastaamme tuota pikaa, ja tykkäämme aina jutella verkkosivuasioista.