Päivitä yrityksesi henkilöstön valokuvat ajan tasalle

Valokuvilla on monesti ratkaisevan tärkeä merkitys verkkosivuillasi. Mikäli sivuilla vierailevalla ei ole aikaisempaa kokemusta yrityksestäsi, muodostaa vierailija ensivaikutelman sekä verkkosivujesi että valokuviesi perusteella. Valolink kuvaa yritys- ja henkilökuvat alueilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu joko Valolinkin omalla studiolla Nilsiänkadulla, tai asiakkaan toimipisteessä liikkuvan studiokaluston voimin.

Valolinkin valokuvat auttavat sinua antamaan paremman ensivaikutelman. Valokuvilla myös vakuutat asiakkaasi laadustasi, viestit tuotteidesi ydinhyödyt, vähennät ostopäätöstä jarruttavaa riskin tunnetta, ja annat kasvot ihmisille liiketoimintasi takana.

Pyydä tarjous

Henkilökuvaus

Henkilökuvien merkitys on suurempi kuin äkkiseltään osaisi arvatakaan. Sekä aikuiset että lapset kykenevät ennustamaan pelkästään valokuvien perusteella kumpi kahdesta vaaliehdokkaasta voittaa (http://science.sciencemag.org/content/323/5918/1183).

Henkilökuvassa teknistä laatua tärkeämpää ovatkin ammattitaidosta kertova itsevarmuus sekä ystävällisyydestä kertova lähestyttävyys. Suurimmalle osalle ihmisistä kameran eteen astuminen on parhaimmillaankin epämiellyttävä kokemus, ja hyvän valokuvaajan tärkeimpiä ominaisuuksia onkin kyky kaivaa kuvattavasta esiin luonnollinen sekä edustava kuva.

Kuviin voidaan valita graafiseen ilmeeseen sekä toimialaan sopiva tyyli – esimerkiksi dramaattisempi tumma tausta jyrkemmillä varjoilla, tai raikas ja valoisa valkoista taustaa vasten kuvattu henkilökuva.

Valolinkiltä löytyy näppärästi mukana liikkuva kuvauskalusto valoineen ja taustoineen, joten kuvaus voidaan järjestää myös asiakkaan toimitiloissa. Vähänkin isomman henkilöstön kuvauksissa tämä säästää nopeasti monta työtuntia, josta kertyy merkittävä summa rahallistakin säästöä. Kuvaus voidaan tehdä myös Valolinkin studiolla.

henkilökuvus helsinki komposiittiryhmäkuva

Komposiittiryhmäkuvat

Ryhmäkuvat ovat oikein tehokasta raaka-ainetta markkinointimateriaaleihin ja esitteisiin, mutta edustavien ryhmäkuvien kuvaaminen ei ole yhtä helppoa kuin henkilökuvien. Kuvaussijainnin järjestäminen on hankalampaa, ja usein kaikkien aikataulujen sovittaminen yhteen ei ole helppoa.

Toimiva ratkaisu onkin kuvata ryhmäkuvan henkilöt yksitellen ja yhdistää nämä ryhmäkuvaksi jälkikäteen. Tämän tekniikan etuja ovat myös jälkikäteen tehtävät muutokset, mikäli henkilöstössä on vaihdoksia. Uusista henkilöistä on helppo ottaa Valolinkin studiolla kuvat, ja päivittää ne sitten mukaan vanhaan olemassa olevaan ryhmäkuvaan. Tällöin ryhmäkuvia varten tarvittavat kuvat voidaan kuvata samalla kertaa samaa liikkuvaa studiotaustaa vasten kun kuvataan henkilökuvatkin.

Valolinkin kuvattavana käyneitä yrityksiä:

Liiketoiminnan valokuvaus & Asiakasreferenssikuvaus

Liiketoiminnan valokuvaus on usein nopein tapa välittää asiakkaalle mielikuva siitä, mikä tarjolla oleva palvelu tai tuote on. Onkin järkevää näyttää tuote parhaassa mahdollisessa valossa.

Referenssit ovat yksi markkinoinnin tehokkaimpia keinoja. Referenssejä kannattaakin ehdottomasti laajentaa verkkosivuille ja muualle mediaan. Referensseistä saa sitäkin enemmän irti, kun referenssin kertojalla on nimi ja kasvot.

Kun asiakkaan kuvauttaa, tulee referenssistä uskottava ja laadukas. Asiakaskin yleensä on suostuvainen referenssikuvaukseen, kun hänelle luvataan kiitokseksi valokuvat omaan käyttöön.

Valolinkin palvelu oli erittäin ystävällistä. Koin että toiveitani kuunneltiin, toisin kuin joissain muissa valokuvaamoissa joita olen kokeillut.

RIITTA TOIVONEN, INFORMAATIOMUOTOLIJA, SEE IT LABS

Valolink tekee mitä lupaa – hyvännäköistä kuvaa, jossa sisältö on tarkkaan pohdittu. Lisäksi palvelu on ripeää ja joustavaa, ja hinta on kohdallaan. Suosittelen.

PERTTU VÄNSKÄ, SCORING HELSINKI

“En osaa olla kameran edessä” / “Minustahan ei sitten saa hyviä kuvia”

Yrityksen henkilökuvia kuvattaessa kyseessä ei ole vaatebrändin mallikuvaus, ja oletusarvona on, ettei kuvattavalla ole kokemusta tai koulutusta kameralle esiintymisestä, eikä sitä myöskään kuvattavalta odoteta. Asento, ilmeet sekä lopputulos ovat valokuvaajan ohjeistuksesta, ohjauksesta sekä ajoituksesta eivätkä kuvattavan taidoista kiinni. Kuvaustilanteesta pyritään tekemään mahdollisimman kivuton ja rento, jotta lopputuloksessakin olisi itsevarmuutta ja ammattitaitoa viestivää luontevuutta, rentoutta ja lähestyttävyyttä.

Ohjeita kuvaukseen saapuvalle

Varsinkin lyhyttä hiusmallia suosivat hyötyvät parturin / kampaajan vierailusta. Partaa harrastaville miehille suositellaan sen siistimistä, ja naisille suositellaan malttia meikin määrässä. Ihon väliaikaisia virheitä kuten näppyjä ei kannata peitellä voimakkaalla meikillä, vaan ne kannattaa jättää kuvankäsittelyyn.

Koko henkilöstön kuvauksessa kannattaa sopia yhteinen linja virallisuuden asteesta, joka viestii yrityksen kannalta sopivaa sanomaa. Kuitenkin perus ohjenuorat koskevat kaikkia: Vaatteiden tulisi olla puhtaat, hyvin istuvat sekä rypyttömät. Oikein räikeitä värejä kannattaa välttää, sillä niiden rinnalla iho näyttää helposti värittömältä. Myös räikeitä kontrasteja ja erityisen tiheitä kuvioita tulisi välttää.

OTA YHTEYTTÄ

Kirjoita alle valokuvaustarpeistasi, ja saat tarjouksen sähköpostiisi tuota pikaa, arkipäivisin saman päivän aikana tai viimeistään 24 tunnin sisällä.

Jotta pystyisimme vastaamaan yrityksesi tarpeisiin mahdollisimman hyvin jo tarjouksessa, kannattaa tarjouspyynnössä mennä hieman yksityiskohtiin:

  • Monenko henkilön kuvauksesta on kyse?
  • Kuvataanko meidän toimistolla, vai olisiko toiveissa hoitaa kuvaus yrityksenne omissa tiloissa?
  • Jos yrityksen omissa tiloissa kuvaaminen kuulostaa sopivammalta, missä yrityksenne tilat sijaitsevat?