Päivitä yrityksesi henkilöstön valokuvat ajan tasalle

Valokuvilla on monesti ratkaisevan tärkeä merkitys verkkosivuillasi. Mikäli sivuilla vierailevalla ei ole aikaisempaa kokemusta yrityksestäsi, muodostaa vierailija ensivaikutelman sekä verkkosivujesi että valokuviesi perusteella. Valolink kuvaa yritys- ja henkilökuvat alueilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu joko Valolinkin omalla studiolla Nilsiänkadulla, tai asiakkaan toimipisteessä liikkuvan studiokaluston voimin.

Valolinkin valokuvat auttavat sinua antamaan paremman ensivaikutelman. Valokuvilla myös vakuutat asiakkaasi laadustasi, viestit tuotteidesi ydinhyödyt, vähennät ostopäätöstä jarruttavaa riskin tunnetta, ja annat kasvot ihmisille liiketoimintasi takana.

Henkilökuvaus

Henkilökuvien merkitys on suurempi kuin äkkiseltään osaisi arvatakaan. Sekä aikuiset että lapset kykenevät ennustamaan pelkästään valokuvien perusteella kumpi kahdesta vaaliehdokkaasta voittaa (http://science.sciencemag.org/content/323/5918/1183).

Henkilökuvassa teknistä laatua tärkeämpää ovatkin ammattitaidosta kertova itsevarmuus sekä ystävällisyydestä kertova lähestyttävyys. Suurimmalle osalle ihmisistä kameran eteen astuminen on parhaimmillaankin epämiellyttävä kokemus, ja hyvän valokuvaajan tärkeimpiä ominaisuuksia onkin kyky kaivaa kuvattavasta esiin luonnollinen sekä edustava kuva.

Kuviin voidaan valita graafiseen ilmeeseen sekä toimialaan sopiva tyyli – esimerkiksi dramaattisempi tumma tausta jyrkemmillä varjoilla, tai raikas ja valoisa valkoista taustaa vasten kuvattu henkilökuva.

Valolinkiltä löytyy näppärästi mukana liikkuva kuvauskalusto valoineen ja taustoineen, joten kuvaus voidaan järjestää myös asiakkaan toimitiloissa. Vähänkin isomman henkilöstön kuvauksissa tämä säästää nopeasti monta työtuntia, josta kertyy merkittävä summa rahallistakin säästöä. Kuvaus voidaan tehdä myös Valolinkin studiolla.

henkilökuvus helsinki komposiittiryhmäkuva

Komposiittiryhmäkuvat

Ryhmäkuvat ovat oikein tehokasta raaka-ainetta markkinointimateriaaleihin ja esitteisiin, mutta edustavien ryhmäkuvien kuvaaminen ei ole yhtä helppoa kuin henkilökuvien. Kuvaussijainnin järjestäminen on hankalampaa, ja usein kaikkien aikataulujen sovittaminen yhteen ei ole helppoa.

Toimiva ratkaisu onkin kuvata ryhmäkuvan henkilöt yksitellen ja yhdistää nämä ryhmäkuvaksi jälkikäteen. Tämän tekniikan etuja ovat myös jälkikäteen tehtävät muutokset, mikäli henkilöstössä on vaihdoksia. Uusista henkilöistä on helppo ottaa Valolinkin studiolla kuvat, ja päivittää ne sitten mukaan vanhaan olemassa olevaan ryhmäkuvaan. Tällöin ryhmäkuvia varten tarvittavat kuvat voidaan kuvata samalla kertaa samaa liikkuvaa studiotaustaa vasten kun kuvataan henkilökuvatkin.

Valolinkin kuvattavana käyneitä yrityksiä: