Project Description

Remontoinnin, kodinvälityksen ja urakoinnin asiakkaalle saman katon alle tuova Houmi tarvitsi itselleen verkkosivut tukemaan liiketoimintaansa. Valolink pääsi mukaan yrityksen luovan ilmeen suunnitteluun heti alusta asti, ja tekemämme verkkosivupohjan päälle on rakentunut jo laaja verkkosivukokonaisuus. Projektissa ollaan edetty askel kerrallaan, julkaisemalla sisältöä ja uusia alasivuja tarpeen vaatiessa, ja yrityksen toiminnan laajentuessa.

www.houmi.fi

Tarvitsimme aikanaan (2018) uudet nettisivut yhden keskinkertaisesti menneen nettisivuprojektin perään. Löysimme Valolinkin suosituksen kautta ja teimme nopeasti tilauksen Houmin nettisivujen uudelleenrakentamisesta. Projekti vietiin parissa viikossa maaliin ja pääsimme rakentamaan rauhassa liiketoimintaamme hyvän kivijalan päälle.

Ensimmäisen projektin jälkeen kaikki on sujunut aina todella mallikkaasti ja sivumme keräävät jatkuvasti kiitoksia asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Valolinkin palvelu on nopeaa ja ketterää ja aina kun jättää toimeksiannon voi luottaa siihen, että lopputulos on kaiken kaikkiaan laadukas.

MATTI HARTIKAINEN, HOUMI
Takaisin

OTA YHTEYTTÄ

Jätä meille viestiä, jos haluat tarjouksen tai jos sinulla on jotain kysyttävää valokuvauksesta tai verkkosivuista. Vastaamme tuota pikaa.