Valolink etsii tulevaa graafista ja verkkosivujen suunnittelijaa palkalliseen harjoitteluun. Vaikka Valolinkillä ei varsinaisesti keskitytä graafisiin ohjeistoihin tai tekstisisällön tuotantoon, voi tekeminen välillä lipsahdella logon modernisoinnista iskulauseiden ideointiin. Muutenkin pienessä pajassa pääsee tekemään aika monipuolisesti eri asioita. Pääosin kuitenkin tarkoitus olisi touhuta verkkosivujen ilmeiden ja ulkoasujen rakentelun sekä kuvakäsittelyn parissa.

Valolink tekee WordPress-pohjaisia verkkosivutoteutuksia sekä valokuvausta yrityksille, ja pääpaino on nykyisin vahvasti verkkosivutuotannon puolella. Nykyisin Vallilassa toimiva Valolink perustettiin vuoden 2015 alussa. Alkuvuonna 2017 voimiin liittyi harjoittelun kautta Valolink ensimmäinen osa-aikainen verkkosivutuotannon työntekijä.

Harjoittelun kesto on mielellään vähintään 2 kk, ja se voidaan sopia koulutusohjelmasi harjoittelun keston mukaiseksi. Aloitusajankohta on myöskin sovittavissa, mutta mielellään mahdollisimman pian. Harjoittelu voidaan aloittaa kun sopiva henkilö löytyy.

Sinulla olisi hyvä olla jonkin tason ymmärrys graafisen suunnittelun perusteista ja siitä kuinka verkkosivut toimivat, mutta tärkeämpää on uteliaisuus ja halu ratkaista ongelmia. Näkemys, ja varsinkin kokemus nykypäivän verkkosivujen ulkoasusta on vahvasti plussaa. Saat kaikkiin tehtäviisi perehdytyksen, mutta sinulta odotetaan myös kykyä ottaa asioista itse selvää.

Valolinkin tämänhetkinen tapa suunnitella verkkosivustojen ulkoasuja on iteroiva sekoitus WordPressiä teemoineen, Photoshoppia sekä Google Chromen Developer Toolsia, mutta saat vaikuttaa vahvasti itse omaan tapaasi työskennellä.

Ensimmäisenä selvitetään yhdessä osaamisesi taso, ja sen jälkeen saat osaamistasoasi vastaavaa, sopivan haastavaa ja mielekästä tekemistä. Harjoittelu liittyy avustavassa roolissa joko asiakkaan verkkosivuprojekteihin tai Valolinkin omien verkkosivujen ja brändi-ilmeen päättymättömään kehitysprojektiin.

Harjoitteluun ei kuulu siivousta tai kahvin keittoa, paitsi silloin kun haluat kahvia tai työpisteesi kaipaa siivousta.

Harjoitteluun kuuluu 600 € / kk kompensaatio sekä lounasetu.

Valolinkin toimitilat löytyvät Vallilasta osoitteesta Nilsiänkatu 16-20.

Voit naputella vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostiin taikka soitella suoraan.

Reima Kokko
0443264445
reima.kokko@valolink.fi
valolink.fi